В чому кориcть СИРу?

В чому кориcть СИРу?

Про користь сиру можна говорити багато і довго. Наприклад, що він необхідний дітям і є основним джерелом засвоюваного кальцію і білка. Саме процес трансформації білка в сирі – протеоліз (процес поступового розщеплення (гідролізу) білків на пептиди и амінокислоти) – призводить…

Що відбувається з безлактозними продуктами під час термічної обробки?

Що відбувається з безлактозними продуктами під час термічної обробки?

Досить актуальним серед споживачів є питання  щодо властивостей безлактозних продуктів після термічної обробки. Багато відповідальних батьків годують безлактозними продуктами діточок молодшого віку. «Я думаю, ви розумієте, що діти такого віку не будуть їсти кисломолочний сир лише заради користі для організму….

«LatteR»  зустрічав гостей на виставці  FREEFROMFOOD UKRAINE 2017

«LatteR» зустрічав гостей на виставці FREEFROMFOOD UKRAINE 2017

«LatteR» прийняв участь у виставці FreeFromFood Ukraine 2017, яка була присвячена спеціалізованому та функціональному харчуванню Мета виставки – освітлення питань як вибору спеціалізованого харчування для досвідчених споживачів, відповідальних батьків, так и для чутливих до деяких харчових інгредієнтів категорій населення (наприклад, …

Молочні продукти для мозку

Молочні продукти для мозку

The American Journal of Clinical Nutrition опублікувало результати дослідження впливу молока на процеси старіння і активності мозку. Були проаналізовані зміни в роботі мозку 60-ти літніх людей, які протягом декількох місяців включали в свій щоденний раціон молочні продукти. “Загально відома користь…

Що таке лактоза

Що таке лактоза

Лактоза – складний вуглевод – для розщеплення якого потрібен додатковий фермент, що виробляється нашим організмом – лактаза. Вона потрібна для всмоктування в кишківнику кальцію та інших мінеральних речовин молока.

Що таке лактозна непереносимість?
Йогурт – елемент здорового харчування
Молочні продукти і спорт

Молочні продукти і спорт

Молочні продукти відомі високим вмістом кальцію і білка, можуть бути відмінним джерелом електролітів для регідратації. Це означає, що молоко, сир і йогурт можна використовувати в якості спортивного харчування.