СИРНИЙ МУС З ПОЛУНИЦЕЮ ТА БАНАНОМ

Вам знадобиться:

  • Безлактозний кисломолочний сир “LatteR” – 200 г 
  • Какао-порошок – 1 с.л.
  • Полуниця – 180 г
    Банан – 1 шт.
  • Ванілін – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Для шоколадного шару: збити в блендері 0,5 стакану сиру, какао та 1 банан.
  2. Для білого шару: збити в блендері 0,5 стакану сиру, полуницю і ванілін. Цей шар повинен бути більш густим.
  3. У креманку ложкою обережно викладаємо білий шар мусу. Потім – шоколадний. Зверху шоколадного знову білий, в центр.
  4. Десерт можна прикрасити шоколадною стружкою або шматочками полуниці.