Молочна продукція при непереносимості лактози

Молочна продукція при непереносимості лактози

Непереносимість лактози – достатньо поширене явище, яке зустрічається як у дорослих, так і у дітей. Все більше і більше людей стикаються з цією проблемою. Але в чому ж причина того, що організм перестає засвоювати і легко перетравлювати молочні продукти? При…

Корисний перекус з йогуртом “LatteR”

Корисний перекус з йогуртом “LatteR”

Для людей, які кожний день проводять в офісі, харчуватися правильно, смачно та корисно – задача не з простих. Скільки б годин не тривав робочий день, у першу чергу необхідно дбати про здоров`я і слідкувати, щоб харчування було збалансованим. Дієтологи наголошують…

Про нас пишуть

Про нас пишуть

“Люблю максимально простые десерты. Печь сто слоев Наполеона — не очень🙃 А вот классику чизкейк и брауни легко! Брауни в блоге уже был, теперь очередь самого простого в мире чизкейка по версии британских ученых. _____ Тесто у меня из двух ингредиентов:…

Про нас пишуть

Про нас пишуть

“В фан-клубе поклонников греческого йогурта я могла бы стать председателем. Или как минимум членом наблюдательного совета😂 Нет, серьезно. Очень уважаю этот продукт. Все мои лучшие соусы и заправки делаются на его основе. Дай боже здоровичка этим грекам. Безлактозный йогурт LatteR,…

Про нас пишуть

Про нас пишуть

“Недавно в клевом интервью @katyagajdut меня спросила о любимом блюде. Десятки. ТЫСЯЧИ за секунду пронеслись перед глазами. Но самым любимым мною был признан бутерброд😂 Если уж есть бутерброд, то, я считаю, компромиссов тут быть не может. Это должен быть король-бутерброд🤴🏻…

Про нас пишуть

Про нас пишуть

“Каждый год у нас находится виноватая еда🔫. Нет, правда, сначала напали все на чай☕️. Черный? Боже упаси! Только зеленый! Потом на сливочное масло. На углеводы🍚. Все время находится какой-то вредный вред😈 Я и сама следую этим веяниям. То стараюсь возлюбить…

Термостатна молочна продукція – як це?

Термостатна молочна продукція – як це?

Термостатна продукція виробляться унікальним щадним способом, при якому сквашування молока і визрівання кисломолочних продуктів відбувається безпосередньо у споживчій тарі, вона має густу консистенцію. Термостатний метод дозволяє зберегти всі корисні властивості молока, а смак готових продуктів виходить насичений, як з сільської…

Молочна продукція без лактози несолодка?

Молочна продукція без лактози несолодка?

В організмі людини молочний цукор лактоза, що потрапляє з молочною продукцією, за допомогою ферменту лактази розщеплюється до глюкози та галактози – простих сахаридів (моносахаридів), які легко засвоюються організмом. Людям з лактазною недостатністю в організмі, щоб виключити появу неприємних відчуттів у…

Алергія на молоко та непереносимість лактози – зовсім різні поняття

Алергія на молоко та непереносимість лактози – зовсім різні поняття

Багато людей плутають ці стани, тому відмовляють собі у такому задоволенні, як вживання молочної продукції. Алергія на молоко – це харчова алергічна реакція на молочний білок, яка може розпочатися як одразу після споживання продукції, що його містить, так і через…

Чутливість до глютену та непереносимість лактози мають схожі симптоми?

Чутливість до глютену та непереносимість лактози мають схожі симптоми?

Так, чутливість до глютену та непереносимість лактози мають дуже схожі ознаки, їх важко відрізнити один від одного. Вони обидва можуть викликати неприємні відчуття у шлунку та інші супутні явища після споживання їжі, що їх містить. Непереносимість лактози впливає на багатьох…