Багато людей плутають ці стани, тому відмовляють собі у такому задоволенні, як вживання молочної продукції.
Алергія на молоко – це харчова алергічна реакція на молочний білок, яка може розпочатися як одразу після споживання продукції, що його містить, так і через декілька годин. Окрім неприємних відчуттів у шлунку, викликає суто алергічні симптоми – шкірні висипання, набряки, тощо. Стан потребує відмови від продукції, що містить білок молока.
Непереносимість лактози (молочного цукру) пов’язана з недостатністю в організмі ферменту лактази і проявляється, як правило, через 30 хвилин – 2 години після споживання молочної продукції, та приносить неприємні відчуття у шлунково-кишковому тракті й супутні явища. Цих неприємностей можна легко уникнути, споживаючи безлактозну молочну продукцію.
Якщо у Вас лактозна недостатність – обирайте здоров’я, споживаючи безпечну для Вас та смачну безлактозну молочну продукцію ТМ «LatteR»!
P.S. Пам’ятайте, що кінцевий діагноз може поставити лише лікар. Звертайтесь до нього вчасно та будьте здорові!