ДІЄТИЧНІ ОЛАДКИ

Вам знадобиться:

  • Питний йогурт ТМ “LatteR” — 500 г;
  • Вершкове масло ТМ “LatteR” — 20 г;
  • Борошно пшеничне — 110 г;
  • Яйце — 1 шт.;
  • Сіль — 1 ч.л;
  • Цукрозамінник — 2 ст.л.;
  • Сода — 1 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. Вилийте йогурт в каструлю. Поставте на плиту і нагрівайте до 90 ℃, щоб утворились пластівці. Не кип’ятіть!
  2. Просійте борошно, додайте сіль і соду.
  3. Додайте яйце в охолоджений до 55 ℃ йогурт і акуратно перемішайте виделкою. Додайте цукрозамінник в суміш.
  4. Висипте сухі інгредієнти (просіяне борошно, сіль і соду) в яєчно-йогуртову суміш.
  5. Викладіть тісто на розігріту сковороду й обсмажте з двох сторін. Страва готова!