Вам знадобиться:
- Питний йогурт ТМ “LatteR” — 500 г;
- Вершкове масло ТМ “LatteR” — 20 г;
- Борошно пшеничне — 110 г;
- Яйце — 1 шт.;
- Сіль — 1 ч.л;
- Цукрозамінник — 2 ст.л.;
- Сода — 1 ч.л.
Спосіб приготування:
- Вилийте йогурт в каструлю. Поставте на плиту і нагрівайте до 90 ℃, щоб утворились пластівці. Не кип’ятіть!
- Просійте борошно, додайте сіль і соду.
- Додайте яйце в охолоджений до 55 ℃ йогурт і акуратно перемішайте виделкою. Додайте цукрозамінник в суміш.
- Висипте сухі інгредієнти (просіяне борошно, сіль і соду) в яєчно-йогуртову суміш.
- Викладіть тісто на розігріту сковороду й обсмажте з двох сторін. Страва готова!