Вам знадобиться:
- Безлактозне масло ТМ “LatteR” — 100 г;
- Мед – 2 ч.л.;
- Яйця – 2 шт.;
- Вівсяні пластівці – 3/4 склянки;
- Розпушувач тіста – 1 ч.л.;
- Малина/малинове варення – за смаком
Спосіб приготування:
- Висипати в глибоку тарілку вівсяні пластівці, додайте яйця, мед, розпушувач тіста та 80 г розтопленого масла. Все ретельно перемішайте.
- В готову суміш додайте свіжу малину або малинове варення.
- Якщо у вас силіконові формочки, просто викладіть в них масу. Якщо металеві, то спершу змастіть їх маслом, щоб після запікання мафіни не приставали до стінок формочки. Розігрійте духовку до 180 °C і відправте в неї формочки на 35-40 хвилин. Готові вони будуть тоді, коли стануть апетитного золотистого кольору.