КЕФІР ТЕРМОСТАТНИЙ БЕЗЛАКТОЗНИЙ 2,5%

Кефір ТМ “LatteR” – це кисломолочний продукт, котрий виготовляється з незбираного коров’ячого молока шляхом кисломолочного бродіння із застосуванням закваски чистих культур молочнокислих мікроорганізмів для виробництва кефіру. Термостатний кефір виготовлений унікальним щадним способом, при якому сквашування молока і визрівання кисломолочних продуктів відбувається безпосередньо у споживчій тарі і так прямує до вас на полиці магазинів. Термостатний метод дозволяє зберегти всі корисні властивості молока, а смак готового кефіру насичений, як з сільської печі в глиняному горщику.

Склад: молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене, молоко сухе знежирене, фермент лактаза, закваска чистих молочнокислих мікроорганізмів для виробництва кефіру. 

14dib
200gr