ВІВСЯНОМЛИНЕЦЬ ЗІ ШПИНАТОМ

Вам знадобиться:

  • Термостатний кефір “LatteR” – 35 г
  • Йогурт “По-грецьки” “LatteR” – 60 г
  • Вівсяні пластівці – 35 г 
  • Яйце – 1 шт.
  • Листя шпинату – 5 шт.
  • Банан – 1 шт.
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

  1. У блендер покласти вівсяні пластівці, яйце, кефір та шпинат. Подрібнити.
  2. Смажити бажано на антипригарній пательні з обох сторін під закритою кришкою.
  3. Для начинки рекомендуємо взяти йогурт “По-грецьки” “LatteR” та банан: змастити млинець йогуртом, а заздалегідь порізаний на шматочки банан викласти поверх нього.