Вам знадобиться:
- Йогурт “По-Грецьки” ТМ “LatteR” — 100 мл;
- Твердий сир ТМ “LatteR” — 25 г;
- Картопля середнього розміру — 3 шт.;
- Суцвіття броколі, приготовані на пару — 200 г;
- Сіль та перець — за смаком
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 200°C.
- Добре промийте картоплю, проткніть кожну бульбу виделкою в декількох місцях. Складіть в миску і готуйте в мікрохвильовій печі 5 хв на високій потужності. Переверніть картоплю на інший бік і готуйте ще 5 хв.
- Охолодіть і розріжте на половинки. За допомогою столової ложки вийміть м’якуш, але не до кінця — у вас повинні вийти натуральні «мисочки» зі шкірки. М’якуш в окремій тарілці розімніть вилкою.
- Додайте в картопляне пюре йогурт “По-Грецьки”, натертий сир і броколі, посоліть та поперчіть за смаком, добре перемішайте. Розкладіть начинку по «мисочка» і поставте їх в духовку на 20 хв. Страва готова!