ПЕЧЕНА КАРТОПЛЯ З ЙОГУРТОМ І БРОКОЛІ

Вам знадобиться:

  • Йогурт “По-Грецьки” ТМ “LatteR” — 100 мл;
  • Твердий сир ТМ “LatteR” — 25 г;
  • Картопля середнього розміру — 3 шт.;
  • Суцвіття броколі, приготовані на пару — 200 г;
  • Сіль та перець — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200°C.
  2. Добре промийте картоплю, проткніть кожну бульбу виделкою в декількох місцях. Складіть в миску і готуйте в мікрохвильовій печі 5 хв на високій потужності. Переверніть картоплю на інший бік і готуйте ще 5 хв.
  3. Охолодіть і розріжте на половинки. За допомогою столової ложки вийміть м’якуш, але не до кінця — у вас повинні вийти натуральні «мисочки» зі шкірки. М’якуш в окремій тарілці розімніть вилкою.
  4. Додайте в картопляне пюре йогурт “По-Грецьки”, натертий сир і броколі, посоліть та поперчіть за смаком, добре перемішайте. Розкладіть начинку по «мисочка» і поставте їх в духовку на 20 хв. Страва готова!