Термостатна молочна продукція – як це?

Термостатна молочна продукція – як це?

Термостатна продукція виробляться унікальним щадним способом, при якому сквашування молока і визрівання кисломолочних продуктів відбувається безпосередньо у споживчій тарі, вона має густу консистенцію.

Термостатний метод дозволяє зберегти всі корисні властивості молока, а смак готових продуктів виходить насичений, як з сільської печі в глиняному горщику. Всі продукти виходять ніжними, ароматними і корисними.

Так, йогурт по-грецькі, кефір та сметана ТМ “LatteR” виробляється саме термостатним способом, сквашування молока відбувається у стаканчиках при температурі 20 – 43°С. І так продукція прямує до вас на полиці магазинів. Тому, окрім того, що продукція «Латтер» не містить лактозу та глютен, вона ще й дуже корисна і смачна. Скуштуйте та переконайтесь в цьому!

LatteR – Обирай здоров’я!Термостатна молочна продукція «Латтер»

Напишіть коментар