Молочна продукція при непереносимості лактози

Непереносимість лактози – достатньо поширене явище, яке зустрічається як у дорослих, так і у дітей. Все більше і більше людей стикаються з цією проблемою. Але в чому ж причина того, що організм перестає засвоювати і легко перетравлювати молочні продукти?
При непереносимості лактози організм не здатний засвоювати молочний цукор у тонкому кишечнику. Фермент лактази, який повинен розщеплювати лактозу в кишечнику, може бути або відсутнім, або наявним у недостатній кількості. Це означає, що навіть невелика кількість молочних продуктів викликатиме неприємні наслідки. Чи можливо якось боротися з дискомфортом і все-таки дозволяти собі молочні продукти?

Які ж продукти вживати?

Щоб задовольнити потребу організму в поживних речовинах, що містяться у молочних продуктах, без неприємних відчуттів і небезпеки для здоров’я, ми створили серію безлактозних та безглютенових продуктів – LatteR. При виробництві нашої продукції у добірне натуральне молоко перед сквашуванням додається фермент лактаза, завдяки якому лактоза (молочний цукор) розщеплюється на прості цукри (глюкозу та галактозу), дозволяючи організму легше засвоювати корисні речовини. При цьому зберігається склад молока, смак і всі його корисні властивості.

Шукайте у магазинах Вашого міста.
LatteR . Обирай здоров’я!

Напишіть коментар