Молочна продукція без лактози несолодка?

В організмі людини молочний цукор лактоза, що потрапляє з молочною продукцією, за допомогою ферменту лактази розщеплюється до глюкози та галактози – простих сахаридів (моносахаридів), які легко засвоюються організмом.

Людям з лактазною недостатністю в організмі, щоб виключити появу неприємних відчуттів у шлунково-кишковому тракті й супутні явища, необхідно вживати у їжу продукцію без лактози, що досягається шляхом додавання ферменту лактази в продукт під час виробництва.

Насправді молочна продукція без лактози має більш виражений солодкий смак, це пов’язано з нашими смаковими рецепторами. І в цьому Ви можете переконатися, спробувавши нашу смачну та якісну молочну продукцію ТМ “LatteR”.

LatteR – Обирай здоров’я!

Напишіть коментар