Корисний перекус з йогуртом “LatteR”

Для людей, які кожний день проводять в офісі, харчуватися правильно, смачно та корисно – задача не з простих. Скільки б годин не тривав робочий день, у першу чергу необхідно дбати про здоров`я і слідкувати, щоб харчування було збалансованим.
Дієтологи наголошують на тому, що перекуси є не просто корисними, але й сприяють підтримці оптимальної ваги. Перекуси протягом дня допомагають зберігати продуктивність та працездатність. Вони є незамінними у подорожах, на навчанні та роботі. Однак головна умова – це вживати лише поживні та корисні продукти.
Кисломолочна продукція – це варіант ситного перекусу, який до того ж допомагає врегулювати мікрофлору кишечника, що є дуже важливим для тих, хто сидить на дієті або прагне здорового режиму харчування.
Звичайна молочна продукція містить натуральний молочний цукор – лактозу. Непереносимість лактози проявляється, як правило, через 30 хвилин – 2 години після споживання звичайної молочної продукції, та приносить неприємні відчуття у шлунково-кишковому тракті й супутні явища.
Безлактозний йогурт LatteR – відмінна альтернатива звичайному йогурту. Він не містить лактози та глютену, проте заряджає енергією на весь робочий день!

Напишіть коментар