Процес виробництва

Продукція ТМ “LatteR”– унікальні безлактозні молочні продукти, які завдяки своєму складу, спеціально створені для здорового харчування всієї сім’ї.

Користь продуктів ТМ “LatteR”:
– не містять лактозу та глютен;
– виробляються без додавання крохмалю, барвників та сторонніх домішок;
– налагоджують роботу травної системи;
– покращують обмін речовин;
– застосовуються при харчуванні під час навантажень;
– створені для здорового харчування.

Продукція ТМ “LatteR” не містить лактозу, як це досягається:
В добірне натуральне молоко перед сквашуванням додається фермент лактаза, завдяки якому лактоза (молочний цукор) розщеплюється на прості цукри (глюкозу та галактозу), дозволяючи організму легше засвоювати корисні речовини. При цьому зберігається склад молока, смак і всі його корисні властивості.

Довідкові дані:
Лактоза (молочний цукор) потрібен нам для всмоктування в кишечнику кальцію та інших мінеральних речовин, а також для життєдіяльності корисних кисломолочних бактерій. Лактоза є складним вуглеводом, для розщеплення якого потрібен фермент лактаза, що виробляється нашим організмом.

Лактазна недостатність – це стан, при якому в організмі людини виникає нестача ферменту лактази. Це може бути спадковим чи виникнути в результаті збою травної системи. Симптоми – від занепокоєння, здуття живота та кишкових кольок, до сильного кишкового розладу.